Öğrenci Toplulukları 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ödül Töreni Gerçekleştirildi
24 Haziran 2022 | 13:37

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Toplulukları Ödül Töreni”, Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Dekanlar, Daire Başkanları, Topluluk Akademik Liderleri, öğrenciler ve konuklar katıldı.

f-1

Açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat “Öğrenci toplulukları, Üniversite yaşamının bir parçası olup, öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında kalan zamanlarını değerlendirmek üzere öğrencilerin sosyal, kültürel akademik gelişmelerini desteklemek amacıyla bir araya gelerek oluşturulan toplulukları içermektedir. Öğrenci Toplulukları Birimimiz tarafından topluluklarımızın eğitim-öğretim yılı boyunca yaptıkları uluslarası, ulusal ve kurum içi etkinlikler, açtıkları stantlar, çıkardıkları dergiler, üye sayıları, hatta engelli öğrenci üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği, medyada yer almaları gibi alanlarda performansları değerlendirilerek puan verilmiş ve en yüksek puanı alan 10 topluluğumuza bugün burada ağırlamak onlara çalışmalarının farkında olduğumuzu ve mutluluk duyduğumuzu hissettirmek istedik.” dedi.

Üniversitemiz bünyesinde kurulmuş ve faaliyet gösteren 148 öğrenci topluluğu bulunduğu bilgisini veren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, şöyle devam etti: “Bu topluluklar spordan müziğe, bilimden teknolojiye, kültürden sanata, doğadan, sosyal sorumluluk projelerine varan pek çok alanda faaliyet göstermektedir” dedi.

4-1

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, konuşmasını şöyle noktaladı: “Gazi Üniversitesi olarak öğrenci topluluklarının her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile ödül alan öğrenci topluluklarının akademik liderlerini ve topluluk üyelerini kutlar, Üniversitemizde faaliyet gösteren tüm topluluklarımıza başarılar dilerim.”

Ayrıca törende Gazi Eğitim Fakültesi Türk Sanatı Topluluğu tarafından Üniversitemiz öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Ufkumda Gazi Ödüllü Fotoğraf Yarışmasın”nda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

1.Olan öğrencimiz Rabia VURAL

2.Olan öğrencimiz Zahit Furkan SAZAK

3.Olan öğrencimiz Halil Can BEBEK

Teşvik Ödülleri

Hatice ÖNDER

Aleyna ACAR

Cansel AKKAYA

ş-1

Ödül Alan Öğrenci Toplulukları Sıralaması

1-SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM TOPLULUĞU

 Akademik Lider: ARŞ. GÖR. DR. FERİDE AYYILDIZ

Topluluk Başkanı: SEVİL TEKİN

4-1

2-SKS AKIL YÜRÜTME TOPLULUĞU

Akademik Lider: ÖĞR. GÖR. DR. İBRAHİM YÜKSEL

Topluluk Başkanı: ZEYNEP ALICI

4-1

3-MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ IEEE ÖĞRENCİ TOPLULUĞU

Akademik Lider: DOÇ. DR. BÜNYAMİN TAMYÜREK

Topluluk Başkanı: ATACAN TURAN

LOGO-1

4-MİMARLIK FAKÜLTESİ GAZİNİN PATİLERİ TOPLULUĞU

Akademik Lider: PROF. DR. C. NAKIŞ KARAMAĞARALI

Topluluk Başkanı: MEVLÜDİYE YEŞİLTAŞ

ff-1

 

5-TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ TASARIM MÜHENDİSLİĞİ TOPLULUĞU

Akademik Lider: PROF. DR. İSMAİL ŞAHİN

Topluluk Başkanı: MUHAMMED MUSTAFA ALAGÖZ

f-1

6-SKS İZCİ GRUBU TOPLULUĞU

Akademik Lider: DOÇ. DR. ABDULLAH TÜRKER

Topluluk Başkanı: UĞUR BEKGEÇ

ENGELLERİ AŞIYORUZ-1

7-TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ GENÇ YEŞİLAY TOPLULUĞU

Akademik Lider: PROF. DR. SEYHAN FIRAT

Topluluk Başkanı: MUALLA YILDIRIM

ff-1

8-MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ PRO-G ÖĞRENCİ TOPLULUĞU

Akademik Lider: DOÇ. DR.TUĞBA SELCEN NAVRUZ

Topluluk Başkanı: BARANSEL DAYANÇ

ff-1

9-SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ TOPLULUĞU

Akademik Lider: PROF. DR. İLKE KESER

Topluluk Başkanı: GİZEM ÇEVİK

ff-1

10-GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YABANCI DİL VE KÜLTÜRÜ TOPLULUĞU

Akademik Lider: DOÇ. DR. AYLİN SEYMEN 

Topluluk Başkanı: RABİA RÜVEYDA DEMİR

ff-1

 

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Müdürlüğü Öğrenci Toplulukları Birimi ve Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Lisans Öğrencileri için Proje Yazma Eğitimi”nde 16 saatlik kursu tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan 46 öğrencimize sertifikaları taktim edildi.

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr.Salih Şahin “Proje yazma eğitiminin gelecek dönemlerde de devam edeceğini dile getirerek bütün Lisans öğrencilerinin katılımlarını beklediğini” ifade etti.

ğğ-1

Öğrenci Topluluklarımıza gösterdikleri çalışmalardan ve başarılarından dolayı tebrik eder bu tatlı rekabetin Üniversitemize daha ilerilere götürmesini dileriz.

background image