Yenilenen Kitap Bankosu Törenle Açıldı
14 Haziran 2022 | 17:12

Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını 96 yıldır gururla taşıyan Üniversitemiz, öğrencilerine “Gazili Olmanın Ayrıcalığını” yaşatmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği bilimsel faaliyetlerin yanı sıra, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Üniversitemiz, kitap okumayı öğrencilere sevdiren Kitap Bankosunu yenileyerek törenle hizmete açtı.

Rektörlük Yerleşkesi Merkez Kütüphane önünde gerçekleştirilen açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Eğitim-Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Kitap Bankosu Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Aliye Uslu Üstten, Genel Sekreter Hasan Kaleli, Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Ragıp Akyürek, Raşit Yıldırım,  Kitap Bankosu Topluluk Başkanı Dolunay Altunbulak, Başkan Yardımcısı Nur Güneş Çetintaş, daire başkanları, müdürler ve öğrenciler katıldı.

Açılışın ardından Kitap Bankosu otobüsünde incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerle sohbet etti. Kitap Bankosunu yenileme projeleri olduğunu dile getiren Rektörümüz Yıldız, yeni otobüsün istenen her yere gidebilecek halde olduğunu kaydetti. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesinin 600 kitap bağışladığı Kitap Bankosunda, bin 500’ün üzerinde kitap yer aldığı bilgisini paylaşan Prof. Dr. Yıldız, yenilenme sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinlik, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1-1-1-1-1