“19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi Türkiye Dördüncüsü Oldu
17 Mayıs 2022 | 11:01

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 08-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenen “19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi, Türkiye 4’üncüsü oldu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen yarışmaya 36 üniversiteden 900 öğrenci katıldı. Halk Dansları Yarışmasına üç ekiple birlikte katılan ve finallerde yarışmaya hak kazanan Gazi Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi Türk Halk Oyunları Topluluğunun sergilemiş olduğu Burdur yöresi oyunu ile stilize dalda Türkiye 4’üncüsü oldu.

Yarışmalara katılan ve üniversitemize bir kupa daha kazandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

“19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi Türkiye Dördüncüsü Oldu-1“19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi Türkiye Dördüncüsü Oldu-1“19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi Türkiye Dördüncüsü Oldu-1“19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi Türkiye Dördüncüsü Oldu-1“19. Üniversiteler Halk Müziği ve Halk Dansları Yarışması”nda Gazi Üniversitesi Türkiye Dördüncüsü Oldu-1

background image